Basketbal is vanaf nu beschikbaar als gratis update voor Nintendo Switch Sports

Vanaf vandaag kunnen spelers aan de slag met Basketbal in Nintendo Switch Sports. De sport wordt toegevoegd middels gratis update voor de game. Spelers kunnen Basketbal ervaren aan de hand van een aantal verschillende spelstanden.

2-tegen-2-wedstrijden – Bij 2 tegen 2 probeert het team dat de bal heeft, de bal in de basket te gooien. Het andere team moet dat juist proberen te voorkomen. Pass, dribbel en schiet met bewegingsbesturing in twee teams van twee. Als je de bal niet in je bezit hebt, moet je deze zien te verkrijgen door de bal uit handen van je tegenspeler te slaan, of je tegenstander te blokkeren tijdens een schot. Goed samenspel is essentieel! 2-tegen-2-wedstrijden zijn zowel lokaal als online speelbaar.

3-puntsuitdaging – De ideale training voor een enkele speler om driepunters te gooien. Gooi vijfentwintig ballen en probeer binnen de tijd zo vaak mogelijk te scoren!

3-puntswedstrijd – Een wedstrijd waarin maximaal vier spelers zoveel mogelijk driepunters moeten gooien in dezelfde basket. Kies het juiste moment om te gooien, want de bal van je tegenstander zou zomaar eens in de weg kunnen zitten.

5 op een rij – Een wedstrijd voor maximaal vier spelers waarin je als eerste vijf keer op rij raak moeten gooien. Gooi je mis, dan begint je reeks van vijf opnieuw. Net als met 3-puntswedstrijd is het dus belangrijk om de bal op het juiste moment te gooien!

In navolging van de gratis Golf-update wordt met de Basketbal-update het totaal aantal sporten in Nintendo Switch Sports uitgebreid naar acht verschillende sporten. Spelers kunnen nu genieten van: Volleybal, Badminton, Bowling, Voetbal, Chanbara, Tennis, Golf en Basketbal.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x