CI Games teast schieten op extreem lange afstand in Sniper Ghost Warrior Contracts 2

CI Games heeft een in-engine teaser gedeeld voor Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

De nieuwe video toont een schot over een afstand van maar liefst 1.506 meter. Naast de langeafstandsschoten kunnen spelers genieten van nauwkeurigere wapens, meer realisme en verbeterde graphics wanneer Contracts 2 eind 2020 verschijnt.

De eerste Contracts werd warm ontvangen en zette de Sniper Ghost Warrior-formule opnieuw op de kaart met de allerbeste shooting-actie in open wereld-sandboxes. Contracts 2 tilt deze sluipschuttersparadijzen naar een hoger niveau met uitdagende langeafstands-maps en de nieuwe, moderne setting van de game. Naast de core-contracten zijn de campaigns speciaal gemaakt voor spannende en robuuste gameplay op extreme afstanden. Deze maps zullen zelfs de meest bekwame sluipschutters op de proef stellen met de uitdaging om op meer dan een kilometer afstand doelwitten te raken zonder opgemerkt te worden.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 biedt een gegronde en relevante ervaring die spelers verplaatst naar het Midden-Oosten van 2021. Als de sluipschutter genaamd Reaper kunnen spelers gebruik maken van nieuwe wapens en uitrusting om de intelligentere vijanden uit te schakelen op nieuwe, uitgestrekte maps.

Ook interessant
Krijg een rondleiding door Super Nintendo World van Shigeru Miyamoto
NL / EN