Cyberpunk 2077 krijgt binnenkort een heuse metrostation

Onlangs hield ontwikkelaar CD Projekt Red een livestream om de lancering van Cyberpunk 2077: Ultimate Edition te vieren.

In de livestream werd ook update 2.1 getoond, welke gepland staat om uit te komen op 5 december, de dag dat ook Cyberpunk 2077: Ultimate Edition zal verschijnen. De Ultimate Edition bestaat uit de main game, alle updates en de grote Phantom Liberty-uitbreiding.

De livestream draaide voornamelijk om update 2.1 die gratis zal worden uitgerold op 5 december 2023. Volgens CD Projekt Red is dit een fan service update die is gemaakt aan de hand van de wensen van fans.

Zo hadden fans sinds de onthullingstrailer van Cyberpunk 2077, de wens om net als in die trailer, in een futuristische metro te stappen. Dat was tot nu toe niet mogelijk, maar met update 2.1 komt er een volledig metro-systeem met 19 stations en 5 lijnen over Night City. Metro’s zijn volledig vormgegeven waarbij ieder metro uniek is en andere soorten mensen aan bord heeft waar jij een verrassende interactie mee kan hebben.

Aangezien het rijden van een metro enkele minuten duurt, heeft CD Projekt Red ook een oplossing om het aangenamer te maken, namelijk de portable radio. Vanaf update 2.1 hoef je niet meer in de auto te zitten om te genieten van alle radio zenders in Night City. De draagbare radio schakelt zichzelf automatisch uit wanneer je een belangrijke missie aan het doen bent.

Update 2.1 bevat verder verbeterde baasgevechten. Voor veel mensen met een hoge level waren baasgevechten snel uitgespeeld. Na het installeren van update 2.1 is dat niet meer het geval. Baasgevechten moeten nu intenser aanvoelen en je constant verrassen. Als voorbeeld werd het gevecht met Adam Smasher getoond. Hij kan nu reageren op jouw speelstijl. Speel jij van een afstand of heb je een focus op hacken, dan heeft Smasher daar een counter voor.

Nog meer content in update 2.1 is de mogelijkheid om deel te namen aan straatraces. Dit was tot nu toe enkel mogelijk in quests met het personage Claire. Na de update kan je dezelfde races opnieuw spelen voor beloningen. CD Projekt Red heeft nieuwe motoren, motor combat, een nieuwe auto in samenwerking met Porsche aan de game toegevoegd. Het besturen van motoren is ook aangepast. Het is nu mogelijk om acrobatische moves te doen met een motor.

Cyberpunk 2077 is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x