Cyberpunk 2077 opnieuw uitgesteld

Onlangs kregen we goed bericht, want Cyberbunk 2077 was goud gegaan. Toch heeft CD Project Red opnieuw de game uitgesteld naar 10 december.

Op het moment van schrijven is dit de derde keer dat CD Projekt Red de game uitstelt. Op Twitter heeft de ontwikkelaar een statement gedeeld en geeft antwoord waarom ze de game voor nog eens 21 dagen hebben uitgesteld.

CD Project Red geeft aan meer tijd nodig te hebben om alle versies van de game te testen en deze voor te bereiden voor de release. Daarnaast zou de game gewoon speelbaar zijn, maar blijkbaar zijn er nog een aantal verbeteringen welke doorgevoerd moeten worden. Deze verbeteringen zullen middels een Day 0 patch worden uitgebracht.

In de eerste instantie zou Cyberpunk 2077 al in april van dit jaar verschijnen, maar werd dit werd in 2019 al snel doorgezet naar september van dit jaar. Ook dit bleek niet haalbaar en werd de release doorgeschoven naar november.

Cyberpunk 2077 zal op 10 december verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Next-gen versies zullen iets later verschijnen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x