Dark Souls III krijgt releasedatum, drie Special Editions en een nieuwe trailer

Voor alle sadomasochisten onder ons, er is een flinke berg nieuws verschenen over het welbekende Dark Souls. We weten allemaal dat deeltje drie onze kant op komt, maar wat, wanneer en hoe was nog onbekend. Tot nu!

Bandai Namco heeft vandaag maarliefst drie Special Editions van Dark Souls 3 onthuld. Het gaat hier om drie versies die varieren met onder andere een cd en twee prachtige beeldjes.

De Apocalypse Edition wordt, zonder meerprijs, weggegeven aan mensen die een Dark Souls 3 pre-order plaatsen. Deze editie wordt geleverd in een metalen hoesje, dat naast de game ook de soundtrack op cd bevat.

DS3 1

Dan hebben we de Collector’s Edition, een luxere editie met de eerdergenoemde content en een kek Red Knight-beeldje, een hardcover artbook, een stoffen kaart en drie strijkplaatjes. Dit alles wordt in een prachtige doos geflikkerd.

DS3 2

Als laatste komt Bandai Namco met de ultieme Prestige Edition. Deze bevat, naast de inhoud van de Collector’s Edition, een Lord of Cinder-beeld van 40 cm hoog.

DS3 3

Helaas zijn de prijzen van bovenstaande edities nog niet bekend. Zorg er maar voor dat je flink wat geld uit je oude plakkerige sok tovert, want prijzig zal het zeker worden. Ben je tevens benieuwd naar de game? We hebben onderstaand nog een vette trailer voor je

Dark Souls 3 ligt vanaf 12 april in de winkels en verschijnt voor de Playstation 4, Xbox One en PC

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x