Deze week geen dagelijkse en wekelijkse Destiny events te spelen, gelukkig tegenover ruimschootse compensatie

De grootse DLC genaamd ‘The Taken King’ zit er aan te komen voor Destiny, en naar aanleiding van deze update heeft Bungie aangegeven dat een aantal events niet te spelen zijn deze week. Dat is misschien even balen voor de Strange Coin farmers (kenners weten wat ik bedoel), maar met in het achterhoofd dat dit een betere ‘Destiny’ is mogen we achteraf niet klagen.

Morgen word de lang verwachte Destiny 2.0 update gedaan, wat betekend dat er ontzettend veel gaat veranderen in de game. Tot 15 september (de release van The Taken King) zullen ter voorbereiding de dagelijkse en wekelijkse activiteiten als Daily Heroic-, Weekly Heroic- en Nightfall Strikes niet te spelen zijn.

Vanaf 15 september zullen de Daily Heroic Strikes tevens accountgebonden worden, en niet meer te doen zijn door alledrie je characters afzonderlijk. Daarnaast worden de Weekly Heroic Strikes uit de game gebonjourd en zullen wederkeren als de spiksplinternieuwe Vanguard Heroic Playlist.

Om de pijn te verzachten heeft Bungie gezegd er voor te zorgen dat we ons aankomende week niet hoeven te vervelen, want alle nieuwe Crucible maps zullen vanaf morgen voor gratis en niets speelbaar zijn! Dat zijn zeven maps op de Xbox One, en acht maps op de PS4.

Zo, weer genoeg nerdtalk voor vandaag fnie! Wie zie ik morgen op het slagveld?!?

54578642

 

 

NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x