Funko Fusion: Een nieuwe wereld van Co-op actie, geïnspireerd door POP iconen

10:10 Games, in samenwerking met Funko, Inc. en Universal Products & Experiences en met distributiepartner Skybound Games, heeft een opwindende nieuwe blik geworpen op Funko Fusion.

Deze game combineert enkele van de grootste merken en personages uit de popcultuur met de eigenzinnige charme van Funko Pop! Bereid je voor op een actievolle co-op ervaring die op 13 september 2024 wereldwijd gelanceerd wordt.

Spelers kunnen alvast genieten van een voorproefje door de gloednieuwe trailer te bekijken, die een indruk geeft van de spectaculaire gameplay en de geliefde franchises die aan bod komen in de game.

Een eerbetoon aan POP

Als een action-adventure game voor zowel single-player als online co-op, brengt Funko Fusion eer aan de enorme catalogus van NBCUniversal met meer dan 20 franchises. Van blockbuster films zoals Jurassic WorldJAWSBack to the Future tot aan TV-series zoals Battlestar Galactica en The Umbrella Academy. Elke scène en karakter is geïnterpreteerd door de unieke Funko Pop! lens, wat een frisse en humoristische draai geeft aan bekende verhalen.

Van visionaire makers

Gecreëerd door 10:10 Games, opgericht door Jon Burton, een vijfvoudige BAFTA award-winnaar en voormalig hoofd van TT Games, belooft Funko Fusion een samensmelting van humor, snelle actie en diepgaande eerbetonen aan de wereld van films en televisie. “Het is onze missie om co-op videogame-ervaringen te creëren die spelers wereldwijd samenbrengen voor unieke en authentieke avonturen,” zegt Arthur Parsons, medeoprichter van 10:10 Games.

Exclusieve Pre-order Bonussen

Fans die de game pre-orderen ontvangen zonder extra kosten een The Walking Dead-pakket, inclusief twee extra speelbare personages, Rick Grimes en Michonne Hawthorne, plus variant-outfits voor beide.

Funko Fusion zal op 13 september verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x