Halo 5 microtransacties halen 700,000 plus

Ik wil eerst mijn mening kwijt hierover. Ik weet zelf dat hier niet de juiste plek is ervoor maar doe het toch, sorry Rowdy

JULIE GAMERS DIE PARTICIPEREN AAN MICROTRANSACTIES MAKEN DE INDUSTRIE KAPOT. Bekende Youtuber Angry Joe legt het jullie even fijn uit.

Wat nou je armor door echte skills verdienen? Nee hoor, gewoon kopen die handel. Eerlijke concurrentie. Genoeg erover. Verder on topic.

Halo 5 blijkt een populaire manier gevonden te hebben om microtransacties aantrekkelijk te maken. 700.000 Dollar is natuurlijk geen kattenpis en mensen vallen hier toch blijkbaar voor. Ik moet toegeven dat het geld wel naar een betere doel gaat. Namelijk terug naar de gamers. Dit opgehaalde microtransactie bedrag wordt toegevoegd aan de prijzenpot van Halo 5 Championship. Maar moet wel gezegd worden dat het om een percentage gaat. Dus niet het volledige bedrag. Wat exact en hoeveel is nog niet bekend. De prijzenpot begon al met een miljoen. Dus het is maar de vraag hoeveel van die microtransacties daadwerkelijk naar de pot gaan.

Hoe dan ook cijfers liegen niet en is vanaf het begin al hard gegaan. Goed nieuws voor mensen die meedoen aan de Championship (mensen met skills). Verder is er bekend gemaakt dat tijdens en of kort voor de Championship er tijdelijk de Halo Championship Series Athlon Armor en Weapon skins beschikbaar zijn. Maar wel via het Req systeem met legendary packs (microtransactie).

Hier het lijstje van wat precies:

  • HCS Athlon Helmet
  • HCS Athlon Armor
  • HCS Assault Rifle skin
  • HCS Magnum Skin
  • HCS Emblem

Hier een filmpje betreft de vorige Halo Championship

NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x