Marvel’s Avengers krijgt binnenkort content update, next-gen versies uitgesteld naar 2021

Vandaag heeft Crystal Dynamics een ‘State of the Game’-blog gepost voor Marvel’s Avengers.

In deze blog worden diverse zaken besproken en vooruitgeblikt op nieuwe, player-driven features die zijn gepland voor de komende weken en maanden. Ook wordt meer onthuld over late-game-content zoals de eerste Omega-Level Threat-missie die binnenkort verschijnt en de player-appreciation-bundel met Marketplace Credits, in-game resources, en een gloednieuwe naamplaat voor alle spelers die inloggen tussen 22 oktober en 5 november.

De blog bespreekt ook enkele veranderingen die zijn doorgevoerd met de woensdag verschenen patch 1.3.3. De meest recente patch fixt diverse bugs en levert een nieuwe outpost, SHIELD Substation Zero en nieuwe high-level Tachyon Rift-missies waarin spelers exclusieve Cosmic Gear kunnen krijgen.

Daarnaast heeft het team aangekondigd dat de eerste twee post-launch Hero-releases iets zijn uitgesteld, de nieuwe Operation, Marvel’s Avengers: Kate Bishop – Taking AIM verschijnt later dit jaar, terwijl de next-gen-lancering voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S wordt verplaatst naar 2021.

De PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game zijn backward compatible met de next-gen console-versies, en spelers kunnen hun vorderingen van de huidige generatie naar de volgende overzetten om naadloos verder te kunnen spelen. Beide verschuivingen zijn bedoeld om het team meer tijd te geven om spelers de best mogelijke ervaring te leveren.

Ook interessant
Star Wars Squadrons krijgt nieuwe content
NL / EN