Mortal Kombat 1 DLC-personage Omni-Man laat zich zien in nieuwe trailer

Enkele weken geleden verscheen Mortal Kombat 1, en wij waren behoorlijk enthousiast over de game. De game krijgt ook nieuwe DLC, en tijdens de New York Comic Con, hebben uitgever Warner Bros. Games en ontwikkelaar NetherRealm Studios, de onderstaande bloederige gameplay trailer vrijgegeven van de eerste DLC-vechter genaamd Omni-Man.

Omni-Man wordt de eerste DLC-personage voor Mortal Kombat 1 en zal in de maand november verschijnen. Omni-Man maakt deel uit van de Kombat Pack waar je later ook de DLC-personages Takeda, Quan Chi, Ermac, Peacemaker en Homelander uit de hit serie The Boys nog krijgt. Omni-Man zal ook los te koop aangeboden worden via de digitale winkels. Per DLC-personage komt er ook een nieuwe Kameo-personage naar de game. Bij Omni-Man komt Tremor als Kameo-personage naar Mortal Kombat 1. Dit zijn assist-personages die je real time tijdens combo’s kan gebruiken voor offensieve of defensieve strategieën. 

Omni-Man is geen personage uit het Mortal Kombat-universum, maar uit de Amazon Prima animated serie Invincible. Stem acteur J. K. Simmons, verzorgt ook de stem van Omni-Man in Mortal Kombat 1. Zijn speelstijl doet veel denken aan Superman, maar dan zonder genade. Omni-Man comics zijn geschreven door Robert Kirkman en getekend door artist Cory Walker. De comics en Amazon animatieserie zijn behoorlijk populair omdat het anders is dan wat we gewend zijn van Marvel of DC superhero content. Omni-Man verslaat zijn vijanden op een hele gewelddadige manier, ongeacht hoeveel slachtoffers zijn krachten kunnen doen in zijn omgeving. In de trailer zien we hem, onschuldige mensen opofferen in een metro om flinke damage te doen bij zijn tegenstander.

Mortal Kombat 1 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x