Op dit moment moet ik er niet aan denken: met gevoelstemperatuur -17 C naar buiten op jacht naar Pokémon. Hoewel het ideale temperaturen zijn om een Articuno, Cloyster of Lapras te vangen, blijf ik toch liever binnen. Hopelijk is het volgende maand een stuk beter weer, want dan staat een nieuw community event gepland voor Pokémon Go!

Ongeacht of het zonnetje schijnt zal op 25 maart de Pokémon “Bulbasaur” ook voor je shinen! Op zondag 25 maart kun je namelijk van 10 tot 13 uur een shiny Bulbasaur vangen. Shinies zijn Pokémon die net een ander kleurtje hebben en een stuk zeldzamer zijn dan het origineel. De Bulbasaur is niet sterker maar zal wel een nieuwe move kennen. Daarnaast is het natuurlijk tof om de exotisch gekleurde pokémon te verzamelen. Ook krijg je gedurende het event 3 keer zoveel XP voor het vangen van Pokémon.

Omdat Pokémon Red/Green (de originele Japanse Red/Blue) vandaag 22 jaar oud zijn geworden, is er vandaag en morgen ook nog een speciaal event. Zo kan de “birthday hat” Pikachu worden bemachtigd, hoewel met dit weer een lekkere wollen muts en sjaal ook zouden misstaan. Ook deze Pikachu komt vandaag en morgen ook voor in een shiny versie. Gefeliciteerd dan maar!

één antwoord