Zet 27 t/m 31 december in je agenda, want StarGamers gaat, in samenwerking met CyberMediaWorld en Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise e.d. , een fantastisch streaming event organiseren voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Vanaf 27 december om 15.00uur starten wij met een ongelooflijk gezellig gaming-evenement. Verwacht een gaming-stream afgewisseld met diverse TV-shows, interviews met bekende mensen, diverse veilingen voor het goede doel en nog veel meer. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel!

Dankzij de support van Nederlandse publishers en andere gaming gerelateerde bedrijven hebben wij veel goodies, games en hardware gekregen.

Tevens is iedereen van harte welkom om langs te komen op locatie, om zodoende ons en het spierfonds een hart onder de riem te steken. Op de locatie zal voor een ieder ook wat te beleven zijn, dus denk aan diverse (retro) games, een hapje, drankje en meer.

LOCATIE:
Feestcafé de Rietschoof
Maasdijk 15 – 5308 JA Aalst (bij Zaltbommel / ‘s-Hertogenbosch)
www.feestcafe-rietschoof.nl

Geen interesse in onze veiling en toch een steentje bijdragen? Geen probleem want je kunt gewoon doneren via onze teampagina: http://www.spieractie.nl/team/stargamers.

Wil je op de hoogte blijven? Houdt dan onze StarGamers Facebook pagina en onze website in de gaten, voor meer informatie!

één antwoord

  1. Avatar
    Maikel van Hoof

    super iniatief! heb dit gedeeld op mijn gamingpage, mischien leuk als jullie zelf even lid worden en dit plaatsen? zal uit respect de link hier niet plaatsen, indien intresse stuur me even n priveberichtje 😉

Laat een antwoord achter