Warner Bros. wist van de Batman: Arkham Knight pc-problemen

De soap rondom de pc-versie van Batman: Arkham Knight gaat door! Blijkbaar wist Warner Bros. al een tijdje dat de game niet soepel zou lopen op dit platform. Meer details lees je hier!

Terwijl consolegamers al ruim een week kunnen genieten van de fantastische game Batman: Arkham Knight, is het uitkomen van de game op de pc een ware hel geworden.

De pc-versie is namelijk uitbesteed aan ontwikkelaar Iron Galaxy en wordt geteisterd door glitches, bugs en een framerate-cap van 30fps (als je dat al haalt in deze schandalige port). De problemen werden zelfs zo groot dat Warner Bros. besloot om de game te verwijderen van Steam.

Volgens een flink aantal bronnen bij Warner Bros. moeten de matige prestaties van de pc-versie geen verrassing zijn geweest voor de uitgever. Gametesters lieten weten dat Warner Bros. al een flink aantal maanden wist van de vele problemen. De game is alsnog uitgebracht onder de noemer dat de game ‘goed genoeg was’. Een anonieme bron vertelde het volgende tegen gamesite Kotaku:

 I will say that it’s pretty rich for WB to act like they had no idea the game was in such a horrible state. It’s been like this for months and all the problems we see now were the exact same, unchanged, almost a year ago.
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x