Black Ops 3 gameplay trailer is opgedoken

Alweer deeltje 3 in de serie, en na een teaser en een live-action story trailer mogen we eindelijk in-game beelden aanschouwen van de meest populaire run and gun-shooter!

Onder het genot van de soundtrack ‘Paint it Black’ van de Rolling Stones zien we een hoop mensrobots, robots en robotmensen het loodje leggen aan de hand van geavanceerde wapens. Jaja, het zou bijna een Advanced Warfare 2 genoemd mogen worden, maar het is al bevestigd dat er geen exo-suits in dit deel zullen zitten.

In 2065 is de lijn tussen ‘mensch en maschine’ blijkbaar flinterdun, want soldaten hebben de keuze om vrijwillig lichaamsdelen te vervangen door mechanische onderdelen. Zo worden het superieure moordmachines op het slagveld, en dat levert spectaculaire actie op. Bekijk hieronder hoe dat eruit ziet.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=58Pspqx0XGs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Ik moet eerlijk zeggen dat ik best impressed ben. Niet dat ik hem ga kopen ofzo, want elke keer als ik dat deed had ik er ongeveer na een week alweer spijt van.. Maar het verhaal klinkt erg vet, en ik ben wel van al die futuristische shit. Alleen heeft het wel erg veel raakvlakken met drie verschillende franchises.

Wallrunning (Titanfall anyone?), handbogen (Crysis, hallo!) en armen die in wapens veranderen (Deus Ex, wassup!)? Natuurlijk is het prima dat ze dit doen, maar ze zijn in ieder geval niet subtiel geweest. Misschien ook een snufje Rambo, want ik heb geen enkele soldaat in de hele trailer moeite zien doen om dekking te zoeken… Mijn verwachting is dan ook dat er flink wat CoD fanboys af zullen haken, want ze krijgen wederom wat de meesten NIET willen, en daar bedoel ik deze futuristische setting mee.

black-ops-3-release-screenshotsDe multiplayer belooft voor de liefhebber weer een feest te worden, ditmaal zelfs met een 4-player coöp-modus. De multiplayer is weer compleet over de boeg gegooid en opnieuw opgebouwd, dus wat we daarvan kunnen verwachten weet helemaal niemand. En natuurlijk zijn die die fucking zombies weer terug, verrassing!

Ongetwijfeld zullen we tijdens de E3 een stuk meer te zien krijgen. En als je de game pre-ordered, kan je ook deelnemen aan de closed beta, ’t is maar ekkes datte ’t wit.

De game zal uitkomen op 6 november voor de PC, PS4 en Xbox One. De last-gen console spelers grijpen ditmaal helaas naast het net. Is Black Ops 3 voor jullie een reden om de overstap te maken? Laat het ons weten in de comments!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x