Ubisoft geeft aan dat Skull and Bones in eerste kwartaal 2024 zal verschijnen

Skull and Bones is al meerdere malen uitgesteld, maar de game zal blijkbaar ergens in de eerste drie maanden van 2024 moeten verschijnen.

Dat heeft Darryl Long, de managing director van Ubisoft Singapore, bevestigd aan de website Yahoo News. Long zal binnenkort verlaat binnenkort de studio en zal aan de slag gaan bij Ubisoft Toronto. Hij wordt komend jaar vervangen door Jean-Francois Vallee.

Skull and Bones is al meermaals uitgesteld, al werd dit jaar wel een bèta gehouden. Een officiële releasedatum voor de game is er niet. De ontwikkeling van het spel wordt getekend door problemen, al gaan er theorieën dat Ubisoft verplicht is het spel uit te brengen vanwege ontvangen subsidie van de overheid in Singapore.

Skull and Bones laat spelers varen op de oceaan als piraten, waarbij het doel is om een groter schip en een gevreesde reputatie op te bouwen. De nadruk ligt op multiplayergameplay. Het spel werd in 2017 al aangekondigd. De game zal op PlayStation 5, Xbox Series X | S, PC en Amazon Luna verschijnen en zal tevens cross-play kennen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x